SDS počela izbornu kampanju na PRŽARU (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 31.03.2016 - 08:32

Socijaldemokratska stranka predstavila je u četvrtak kandidate za odbornike Skupštine grada Vranja i narodne poslanike sa liste „Boris Tadić – Mi znamo bolje! – SDS, LDP“.

Kandidati SDS-a za izbore, iznad Vranja FOTO: D. Ristić Kandidati SDS-a za izbore, iznad Vranja FOTO: D. Ristić

Skup je održan na Pržaru ispred „Simpovog“ hotela i time je ova koalicija zvanično počela predizbornu kampanju u Vranju.

Prvi na odborničkoj listi i kandidat SDS-a za gradonačelnika Igor Andonov je rekao da su sačekali sunčane dane, jer su i Srbija i Vranje, kako smatraju u ovoj koaliciji, u totalnom mraku.

- Nastojaćemo da na izborima 24. aprila napravimo što bolji rezultat i nadamo se da će i Srbiju i Vranje da obasja sunce.

Smatramo da su naši kandidati za odbornike Gradske skupštine i Skupštine Gradske opštine Vranjska Banja najbolji, jer su to ljudi dokazani u svojim profesijama.

Oni se ne bave politikom da bi živeli od toga, već su odvojili deo svog slobodnog vremena da bi učinili nešto za Vranje i za Srbiju
– istakao je Andonov.

On je pozvao građane Vranja da na izborima glasaju za kandidate sa liste SDS – LDP, koji će Vranje i Srbiju voditi drugačijim putem od aktuelne vlasti.

- Od građana Vranja zavisi kakva će biti buduća vlast, odnosno kakav će biti naš budući život u ovom gradu – rekao je Andonov.

Slavica Sotirović, aktuelna predsednica Gradske opštine Vranjska Banja je podsetila da slogan ove koalicije glasi „Boris Tadić – Mi znamo bolje!“

- Mi smo kao deo vlasti u Vranjskoj Banji pokazali da znamo bolje i ponašali se odgovorno, racionalno i transparentno.


Vranjska Banja je danas lepša nego što je bila pre dve godine.

Želimo da nam građani daju mandat kako bismo u narednom periodu realizovali sve projekte koje smo započeli i od Banje napravili pravo turističko mesto – rekla je Slavica Sotirović.

Kandidat za narodnog poslanika Slobodan Pejić je izrazio nadu da će izbori biti fer.

- Smatramo da je stanje u Srbiji katastrofalno i da nas vlast, oličena u SPS-u i SNS-u u Vranju i Srbiji uništava.

Grad nam je devastiran, a Srbija je zemlja iz koje mladi svakodnevno odlaze, zemlja u kojoj su plate i penzije najniže i mi moramo da se protiv toga borimo.

Kao socijaldemokrate, moramo da uverimo građane Vranja da nije sve izgubljeno i moramo da našu decu sačuvamo
– naglasio je Pejić.

Predrag Stanković, kandidat za narodnog poslanika je rekao da će LDP izbornu kampanju voditi kao normalna i odgovorna stranka.

- Mi ne želimo da građane obmanjujemo, već želimo da im govorimo istinu.

Naš cilj su evrointegracije i to je jedina naša budućnost
– naglasio je Stanković.

Kandidati sa liste „Boris Tadić – Mi znamo bolje! – SDS, LDP“ se na lokalnim izborima nalaze pod brojem 4, a na parlamentarnim pod brojem 7.

Oni su na kraju ovog okupljanja, simbolično, puštili u vazduh balone sa odštampanim brojevima 4 i 7.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: