ŠETALIŠTE: Počela ZAMENA behaton ploča

Lokalne vesti - Nedelja 02.07.2017 - 11:43

Na trotoaru u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog u Vranju, kod zgrade „Lepa Brena“, radnici preduzeća „Saba Belča“ vrše zamenu behaton ploča, dotrajalih pre vremena.

Radovi se nastavljaju FOTO OK Radio Radovi se nastavljaju FOTO OK Radio

Prema navodima nadležnih, radi se o popravci koju je naložila Gradska uprava Vranja, kao pravni naslednik nekadašnje Direkcije za izgradnju, koja je bila investitor radova.

Preduzeće „Saba Belča“, izvođač na ovom projektu, završenom pre dve godine, dao je garanciju za kvalitet radova od dve godine, kaže za OK Radio pomoćnik gradonačelnika Slavoljub Stojmenović.

- To je obaveza izvođača radova na svakom gradilištu, tako da je Grad iskoristio pravo da traži da se popravi ono što ne zadovoljava tražene kriterijume.

Za ovakav tip radova, garantni rok je obično dve godine, a bilo je dosta primedbi na postavljene ploče u glavnoj ulici.

Prema informacijama koje imam, izvođač će izvršiti popravke skoro celom dužinom ulice Kralja Stefana Prvovenčanog, na potezu od „BAT-a“, pa sve do zgrade nove Pošte
– kaže Stojmenović.

Preduzeće „Saba Belča“ popravke izvodi pred sam istek garantnog roka, budući da su radovi na trotoaru u glavnoj ulici završeni u leto 2015. godine.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: