""Simpo" demantovao Tomićev odlazak

Lokalne vesti - Nedelja 26.05.2013 - 11:25

Kompanija „Simpo“ iz Vranja demantovala je medijske navode da Dragomir Dragan Tomić napušta funkciju prvog čoveka kompanije i odlazi u penziju.

Tomić Tomić

- Predsednika "Simpa" Dragan Tomić ne razmišlja o povlačenju sa te funkcije - saopštila je ta kompanija u pisanoj izjavi. .

Tomić je u petak, posle učešća u radu sednice Skupštine Regionalne privredne komore Leskovac, koja je održana u sedištu Simpa u Vranju, izjavio da uopšte ne razmišlja o povlačenju, naglašavajući čvrsto opredeljenje da realizuje strategiju razvoja kompanije u narednih 10 godina.

- Radim sa timom saradnika koji su samnom godinama, zajedno smo napravili strategiju i plan razvoja „Simpa“ za naredenih deset godina.

Ovaj plan uključuje otvaranje novih radnih mesta i dalji rast izvoza, i siguran sam da niko od nas neće napustiti SIMPO dok ga ne realizujemo. Oni koji odluče da idu su kukavice - izjavio je, kako se navodi u saopštenju,  Tomić.

Kako se ističe u pisanoj izjavi „Simpa“, vest o navodnom odlasku Dragan Tomića u penziju već 1. juna izazvala je veliko uznemirenje, ne samo u „Simpu“, koji zapošljava više od 4.000 radnika u najnerazvjenijem delu zemlje, već i na čitavom jugu Srbije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: