SIMPO i lokalne samouprave sa juga Srbije na KAVALA EXPO 2019

Lokalne vesti - Nedelja 15.09.2019 - 13:03

Predstavnici više od 40 kompanija iz Srbije i lokalnih samouprava sa juga zemlje učestvovaće na međunarodnom sajmu „Kavala Expo 2019“ koji se od 27. do 30 septembra organizuje u Grčkoj.

Manifestacija stara više od 100 godina FOTO: kavalaexpo.gr Manifestacija stara više od 100 godina FOTO: kavalaexpo.gr
Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Leskovac je i ove godine od Privredne komore Кavale dobila besplatan štand od 40 kvadratnih metara na Sajmu „Кavala Ekspo 2019“, gde će svoje usluge i proizvode predstaviti preko 40 privrednika iz Srbije.
 
Po prvi put na štandu PKS-RPК Leskovac biće prisutni i predstavnici Privredne komore Republike Srpske i Područne Privredne komore Banja Luke
 
Takođe, po prvi put učešće će uzeti i Turistička organizacija opštine Lebane, kao i „AD Simpo“ iz Vranja koji će izlagati svoje proizvode na štandu od 150 kvadratnih metara.
 
Predviđeni su i razgovori naših i privrednika iz Grčke, Turske, Кipra, Bugarske, Moldavije i Rumunije i to uz podršku PКS i EEN mreže koju finansira EU.
 
Grci su već izrazili interesovanje za smrznuto voće i povrće kao i za prehrambene proizvode i opremanje i renoviranje hotela koje subvencioniše EU
 
Predviđeni su i obilasci nekih proizvodnih firmi sa područja Кavale, kao i luka za transport robe pored Кavale. 
 
Sajam će 27. septembra zvanično otvoriti najveći zvaničnici Makedonije i Trakije uz prisustvo velikog broja izlagača i posetilaca iz Grčke i zemalja učesnica.
 
Privredna komora Кavale je prošle godine dobila visoko priznanje Privredne komore Srbije za uspešnu saradnju, a povodom 100 godina postojanja
 
Sajam će trajati od 27. do 30. septembra, a u organizaciji PКS–RPК Leskovac pored privrednika iz Srbije, očekuje se i učešće lokalnih samouprava i turistučkih organizacija sa juga Srbije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: