"Simpo" uspešan u Francuskoj

Lokalne vesti - Utorak 21.08.2012 - 09:25

Od početka godine izvoz nameštaja "Simpa" u Francusku povećan je tri puta a vrednost isporuka dostigla je pet miliona evra, prenose “Simpo novine“ .

U tekstu se dodaje da je već dogovoreno da od septembra vrednost mesečnih isporuka bude milion evra.
 
Godišnjim planom predviđeno je da "Simpo" u 2012. izveze robu u vrednosti od 55 miliona evra, što je za gotovo 80 posto više nego u 2011. godini, a da na tržište Francuske bude plasirana roba  u vrednosti od 4,5 miliona evra, što je u prvoj polovini godine i premašeno, navode u vranjskoj kompaniji.
 
Od ove godine "Simpovi" proizvodi deo su prodajnog asortimana trgovačkog lanca u Francuskoj, „Crozatie“ , koji ima više od 70 objekata širom te zemlje.
 
"Simpovi" proizvodi u Francuskoj će biti izloženi na posebno brendiranim prostorima, sa oznakom „ Proizvedeno u Srbiji“.
 
U "Simpu" kažu da su već sklopljeni i prvi sporazumi za izvoz na tržište Francuske u sledećoj godini a vrednost ugovorenih proizvoda je 10 miliona evra.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: