SIMPU nagrada na sajmu u SKOPLJU (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 26.03.2016 - 10:25

Kompanija „Simpo“ iz Vranja osvojila je nagradu “Zlatna Era” za najbolju garnituru na ovogodišnjem Sajmu nameštaja u Skoplju.

Štand Simpa u Skoplju FOTO D. Ristić Štand Simpa u Skoplju FOTO D. Ristić

Nakon Sajma nameštaja u Beogradu, na kojem je premijerno prikazana nova kolekcija od 45 modela, vranjska kompanija je predstavila novitete svoje proizvodnje i na Sajmu nameštaja u Skoplju.

Na sajamskom štandu od 315 kvadrata, makedonskim kupcima su predstavljeni najnoviji proizvodi.

Već drugu godinu za redom, “Simpo” na ovoj sajamskoj manifestaciji osvaja nagradu “Zlatna era”.

Ove godine, priznanje je stiglo u Vranje za najbolju garnituru “Margo”.

Marika Sokolov, šef razvoja “Simpove” tapetarije kaže da se stručni tim kompanije potrudio da isprati svetske trendove i prikaže nešto novo.

- Naši novi modeli su savremenog dizajna i sa novim, atestiranim materijalima.

Na tržištu trenutno vlada najveća potražnja za kožnim nameštajem i nameštajem od tkanina sa dosta elemenata od masiva, za čiju proizvodnju “Simpo” ima kapaciteta
– kaže Sokolov.

Veliko interesovanje posetilaca sajma izazvala je sofa-bed, koja se uz pomoć daljinskog upravljanja, elektronskim mehanizmom pretvara u krevet.

- Sofa-bed je prvi put predstavljena na beogradskom sajmu i ovde je jedina takve vrste, izrađena od kože vrhunskog kvaliteta – pojašnjava Sokolov.

“Simpo” i dalje ima značajnu poziciju na tržištu, ne samo Srbije, već i u ovom delu Evrope, ocenjuje Goran Jović, predsednik Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug.

- I pored krize i velikog broja proizvođača koji ovde izlažu, “Simpo” i dalje drži lidersku poziciju i po kvalitetu i po ponudi.

U situaciji kada je vrlo teško izboriti se za tržište, u konkurenciji 670 proizvođača nameštaja, koliko ih ima samo u Srbiji, “Simpo” je zadržao kvalitet i prepoznatljiv je u svakom pogledu
– ističe Jović.

 

    

    

    

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: