Školska godina u doba KORONE: Preventiva obavezna za sve

Lokalne vesti - Sreda 26.08.2020 - 09:38

Povodom početka nove školske godine, Zorica Jović, zamenica gradonačelnika i članica Gradskog veća zadužena za resor - obrazovanje, kultura, informisanje i verske zajednice i Mirjana Savov, šefica Odseka za obrazovanje, održale su sastanak sa direktorima svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Vranja.

Sastanak sa direktorima škola FOTO: D. Ristić/OK Radio Sastanak sa direktorima škola FOTO: D. Ristić/OK Radio
Tom prilikom, razgovaralo se o pripremama za polazak u školu i preduzimanju aktivnosti na dezinfekciji svih površina u seoskim i gradskim obrazovnim institucijama, u skladu sa epidemiološkom situacijom
 
Svim školama naložena je nabavka potrebnih dezinfekcionih sredstava i zaštitne opreme.
 
- Veoma je važno preduzimanje svih preventivnih mera, kako bi se učenicima omogućio siguran i bezbedan povratak u školske klupe - rekla je tom prilikom Zorica Jović.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
roditelj
26.08.2020. , 10:23
Siguran i bezbedan povratak u skole? u oronulim školama, sa krovovima koji prokišnjavaju, skole u seoskim sredinama nemaju vodu, osnovni uslovi za rad deci i učiteljima nisu obezbedjeni o čemu mi ovde pričamo......