Skup podrške Vučiću: Rezultatima protiv snajpera (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 04.12.2019 - 16:43

Više od hiljadu ljudi okupilo se u centru Vranja u sredu popodne na skupu podrške Aleksandru Vučiću.

Skup krenuo iz centra Vranja FOTO: G. Mitić/OK Radio Skup krenuo iz centra Vranja FOTO: G. Mitić/OK Radio
Skup je krenuo sa platoa kod Robne kuće i nastavio gradskim šetalištem do zgrade Gradske uprave.
 
Nakon toga, okupljeni su se zaustavili ispred sedišta Gradskog odbora SNS-a na parkingu ispred zgrade Doma kulture.
 
Prisutni su nosili poruke podrške Aleksandru Vučiću i veliki transparent sa natpisom „Rezultatima protiv snajpera“.
 
Novinarima se najpre obratio gradonačelnik Vranja Slobodsn Milenković koji je rekao da je ovo odgovor građana Vranja na „prljavu kampanju koja se godinama vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića“.
 
- Pokazali smo da imamo rezultate: izgradnja Hirurškog bloka, završetak pozorišta, rekonstrukcija mnogih škola, Muzeja, izgradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti, kao i Regionalnog centra za vanredne situacije i mnogih drugih kapitalnih objekata kojih ne bi bilo bez podrške predsednika Vučića.
 
Ovo je jasna poruka da postoji jaka podrška ispravnoj politici koju vodi Aleksandar Vučić – kazao je Milenković.
 
Narodni poslanik iz Bujanovca Nenad Mitrović je istakao da je ovo znak podrške „Srbiji koja ima budućnost i sigurnost za građane“.
 
- To je Srbija koja će da gradi puteve, škole, bolnice, ali želimo pre svega da uputimo podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću da je pristojna i većinska Srbija uz njega i da ni na koji način ne sme da posustane već da radi kao i do sada – rekao je Mitrović.
 
Narodni poslanik Slaviša Bulatović se zahvalio okupljenima koji su, kako je rekao, poslali snažnu poruku podrške predsedniku Aleksandru Vučiću.
 
- Niko u Srbiji ne može doći na vlast snajperom ili nasiljem, već ozbiljnim programom, idejom i vizijom, i to jedino preko glasačke kutije.
 
Želeo bih sa ovog mesta da poručim svima koji misle da na neki drugi način mogu doći do vlasti da ćemo ih na prvim narednim izborima pobediti ubedljivije nego do sada.
 
Vranje danas ima zaista ozbiljnu podršku Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije i ovaj skup je dokaz da će pristojna Srbija uvek pobeđivati – ocenio je Bulatović i poručio da će Vučić uvek imati ovakvu i još veću podršku.
 
On je naveo da su organizatori skupa građani koji žele da kažu „ne“ nasilju i poruče da se na vlast ne dolazi nasiljem.
 

Foto Galerija

Skup podrške Aleksandru Vučiću

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: