Skupa neka štednja

Lokalne vesti - Subota 28.12.2013 - 10:25

Uprkos tvrdnjama člana Gradskog veća u Vranju zaduženog za finansije Dragana Spirića da zbog štednje Grad ove godine neće štampati kalendare i ostali novogodišnji propagandni materijal, na zidovima u Gradskoj upravi okačeni su novi kalendari za 2014. godinu sa potpisom Grada.

Gradski promotivni materijal u Vranju Gradski promotivni materijal u Vranju

Gradski većnik Spirić kaže da propagandnog materijala ove godine neće biti, što je jedna u nizu mera štednje lokalnog budžeta, ali je neko, možda van njegovog znanja i saglasnosti, ipak odštampao ne mali broj zidnih kalendara.

– Što se tiče kalendara, upaljača, hemijskih olovki, rokovnika i ostalog propagandnog materijala, koliko ja znam ove godine neće biti štampe, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Takođe, nema ni novogodišnjih koktela, bar za sada nema faktura što se tiče tih proslava – kaže Spirić.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže da Spirić samo nije upućen da je više od 20 paketa velikih zidnih kalendara stiglo u Gradsku upravu koji će biti podeljeni zaposlenima i gostima u promotivne svrhe.

– Svake godine izdvajamo sredstva za to, tako da smo i ove godine štampali kalendare i rokovnike.

Ne znam tačno koliko sve to košta, ali svakako nekoliko stotina hiljada dinara – kaže Antić.

Prema njegovim rečima, od naredne godine promociju grada kroz štampu materijala i ostale vidove prezentacije vršiće isključivo Turistička organizacija Vranja.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: