Skupština: Bez milosti za Suzanu

Lokalne vesti - Utorak 04.09.2012 - 20:03

U utorak kasno uveče završena je 3. sednica Skupštine grada Vranja.

Sa lica mesta Sa lica mesta
Pre pauze za ručak, najviše polemike bilo je oko usvajanja izveštaja o poslovanju Direkcije za izgradnju i Uprave Banje, ali su posle varničenja DS-a i SNS-a izveštaji ipak usvojeni. 
 
Popodnevni deo sednice obeležila je svađa sadašnjeg i bivšeg direktora Skijališta "Besna Kobila" Dejana Manića i Dragana Janjića. Međusobne optužbe prekinuo je predsedavajući Dejan Tričković, koji je već na sredini popodnevnog zasedanja počeo da gubi živce u vođenju sednice. 
 
Najviše bure bilo je oko jedinog izveštaja koji nije usvojen na Skupštini, onog koji se odnosio na rad Biblioteke "Bora Stanković". 
 
Suzana Popović Irić podnela je iscrpan izveštaj o svom radu, ali su odbornici pre svega SNS-a bili rešeni da je smene po svaku cenu. 
 
Iako se Popović Irić srčano borila, ipak nije mogla ništa protiv nadmoćnijeg protivnika, koga njeni rezultati u radu uopšte nisu interesovali. 
 
Njoj je pronađen sukob interesa, i skupštinskim zahtevom od nadlženog Ministarstva zatražena je njena hitna smena. 
 
U završnom delu sednice svi su već pogubili nerve, jer je u sali Skupštine neobično toplo i zagušljivo. 
 
Poslednje tačke dnevnog reda razmatrane su bez uvodnih reči, i usvojene su bez ikakve rasprave, pa je skupština konačno, posle skoro 12 sati radi, završila svoj posao. 
 

Taman za "Garavi sokak", rekli bi zlobnici.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: