Skupština u Vranju bira predsednika, sve opcije otvorene

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.01.2014 - 00:16

Skupština grada Vranja održaće u ponedeljak prvu od dve skupštine najavljene za kraj januara.

Mesto dešavanja, Skupština grada Mesto dešavanja, Skupština grada

Sednica u ponedeljak biće 20. po redu u ovom skupštinskom sazivu, a iz vlasti najavljuju da će na toj sednici biti izabran i novi predsednik Skupštine grada, umesto Dejana Tričkovića koji je podneo ostavku početkom godine.

Kao se spekulisalo, jedini kandidat za predsednika vranjske Skupštine bio je baš Dejan Tričković, koji kontroliše osam od 15 odbornika SNS-a.

No, čini se da je u poslednjem času došlo do promena kursa, pa će novi predsednik, priča se, biti iz redova Demokratske stranke, koja je posle kraćih regovora ipak pristala da uđe u vranjsku lokalnu vlast, u kojoj je bila u periodu 2008. - 2012. godine.

U utorak 28. januara biće održana i 21. sednica lokalnog parlamenta, na kojoj će  biti donete Odluke o dodeli „Specijalnog javnog priznanja 31. januar“ i „Javnog priznanja 31. januar“ za Dan grada, 31. januar.

Biće potvrđena i Odluka Komisije za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje Skupštine grada Vranja o dodeli Javnog priznanja „Povelja zahvalnosti“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: