Slavlje u Vranju (VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.05.2012 - 12:04

Predstavnici SPS-a i URS-a u Vranju zadovoljni prvim rezultatima izbora, DS i DSS nezadovoljni.

Slike i video Južne vesti Slike i video Južne vesti

SPS: SLAVLJE NA ULICAMA
Članovi koalicije SPS-PUPS-JS-SDPS iz izbornih štabova preselili su se na ulice Vranja gde slave uz trubače, kako kažu,"apsolutnu pobedu". Šef Izbornog štaba Branimir Stojančić kaže da je slavlje neminovno jer su građani još jednom ukazali poverenje socijalistima i koaliciji koju okupljaju.

DS: JOŠ BEZ IZJAVA

U izbornom štabu DS-a u Vranju okupili su se brojni članovi, ali nema slavljeničke atmosvere lider DS-a Goran Stefanović, kaže da je obrađen mali broj podataka i da još ništa nije izvesno.

URS: SLAVI I URS
Nela Cvetković, PR URS-a, kaže da ima razloga za slavlje jer je oko 10 procenata građana ukazalo poverenje stranci. O eventualnim koalicijama kažu u URS-u da će razgovarati se tek nakon zvaničnig rezultata.

DSS: NEZADOVOLJSTVO
Zvonimir Cvetković, predsednik DSS-a , kaže da su blizu cenzusu, ali još nisu obrađeni svi podaci.
- Nismo zadovoljni, ali volja naroda je nešto što se mora poštovati. Rezultati nekih stranaka su nas poprilično iznenaduili, kao što je recimo URS – kaže Cvetković.

DVERI: DALEKO JE CENZUS
U izbornom štabu Dveri takođe vlada nezadovoljstvo. Tamo kažu da su obradili mali broj podataka, ali da su očekivali bolje rezultate.

 

Južne vesti

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: