Smene u rukovodstvu ZC Vranje

Lokalne vesti - Sreda 25.05.2022 - 10:45

U menadžmentu Zdravstvenog centra (ZC) Vranje došlo je do kadrovskih promena, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

FOTO: D. Ristić/OK Radio FOTO: D. Ristić/OK Radio
Dr Nikola Popović, specijalista pedijatrije, razrešen je dužnosti upravnika Opšte bolnice Vranje, a na ovu funkciju imenovana je dr Nataša Stoilјković, specijalistkinja otorinoralingologije i dosadašnja pomoćnica direktora.
 
Istovremeno, Snežana Stanković, diplomirana ekonomistkinja razrešena je dužnosti rukovodioca Službe za nemedicinske poslove Zdravstvenog centra Vranje, a na ovu funkciju imenovana je Vesna Stojanović, diplomirana pravnica, saopšteno je iz Zdravstvenog centra Vranje.
 
- Imajući u vidu složenu situaciju u ZC Vranje, s obzirom na organizaciju rada u uslovima kada se rekonstruiše zgrada Opšte bolnice Vranje a u cilju boljeg funkcionisanja ZC Vranje, kao i pružanja adekvatnih zdravstvenih usluga svojim korisnicima, urađene su kadrovske promene u rukovodstvu.
 
Rukovodstvo ZC Vranje zahvaljuje se na dosadašnjoj saradnji i doprinosu Snežani Stanković i dr Nikoli Popoviću. - izjavio je direktor ZC Vranje, dr Saša Đorđević.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: