SNS: Iznenađenje rezultatima (AUDIO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.05.2012 - 13:40

U SNS-u kažu da izbori nisu bili fer, a da su njihovi rezultati iznenađujući.

Nikolić Nikolić

Dragan Nikolić, predsednik Okružnog odbora SNS-a rekao je za OK radio da je ta stranka zadovoljna postignutim rezultatima, jer prvi put izlazi na izbore.

- Mislim da smo mi jedan od nezaobilaznih faktora u Vranju i da bez nas neće moći da se formira ni jedna koalicija - kaže Nikolić, navodeći da su rezultati ovih izbora za njega veliko iznenađenje.

U SNS-u ističu da je obzirom da su u periodu predizborne kampanje korišćena sva dozvoljena i nedozvoljena sredstva, sada teško govoriti o fer i demokratskoj kampanji, kao i o rezultatima izbora.

- Ostaje nejasno kako je moguće da posle svega što je ova vlast uradila građani i dalje svoje poverenje daju koaliciji koja je i sada dobila najviše glasova. Postavlja se pitanje da li je moguće da su se građani Vranja „prodali“ za brašno, šećer ili 2.000 dinara u novcu i svoju sudbinu predali u ruke vlasti koja će ih voditi naredne četiri godine - ističe Nikolić.

Nikolić očekuje  da ce drugi krug predsedničkih izbora doneti promene u korist naprednjaka.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: