SNS: Jug opravdao VUČIĆEVO poverenje

Lokalne vesti - Sreda 12.04.2017 - 10:54

Uz veliku zahvalnost Vranjancima za ukazano poverenje, GrO SNS - a je saopštio konačne rezultate izbora za predsednika Srbije, na kojima je u Vranju kanddidat te stanke Aleksandar Vučić osvojio 29.136 glasova.

Vodeća uloga SNS-a: Čelnici stranke iz Vranja FOTO S. Tasić/OK Radio Vodeća uloga SNS-a: Čelnici stranke iz Vranja FOTO S. Tasić/OK Radio

Goran Đorđević, generalni sekretar SNS - a u Vranju, naveo je da je Aleksandar Vučić u Vranju  prema konačnim rezultatima izbora osvojio 69,05 odsto glasova svih izašlih birača.

Goran Nikolić, jedan od potpredsednika SNS- a, podsetio je da je Pčinjski okrug imao najbolji rezultat u Srbiji u glasovima za Vučića i to oko 74 odsto.

- Slična je situacija u gotovo svim opštinama,  ali podsetiću da ipak prednjači Trgovište sa 91,62 odsto glasova poverenih Vučiću.

To je rezultat rada svih opštinskih odbora SNS - a u okrugu i GrO u Vranju.

Opravdali smo veliko poverenje koje nam je Vučić ukazao, počevši kampanju za predsednika Srbije upravo iz Vranja
- kaže Nikolić.

Slaviša Bulatović, predsednik  vranjskih naprednjaka, nije želeo da govori o eventualnom ulasku SPS - a u vlast na lokalnom nivou, nakon što je ova stranka najavila da će svoju  podršku Vučiću i poslušnost centrali socijalista tek, kako su rekli, fakturisati.

- Zahvalio bih se koalicionim partnerima na podršci Vučiću, ali bih se posebno zahvalio SPS -u, koji je u Vranju u opoziciji, a tokom čitave kampanje je davao podršku zajedničkom predsedničkom kandidatu.

O eventualnom  prekomponovanju vlasti u Vranju ne mogu ništa da govorim, jer o tome nije bilo reči, nikakvih razgovora na tu temu nije bilo.

Dobili smo dopis SPS - a, prosledili smo ga Izvršnom odboru stranke, i čekamo odgovor, kad ga dobijemo, po njemu ćemo i postupat
i - naveo je Bulatović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: