SNS menja predsednika Vladičinog Hana?

Lokalne vesti - Petak 13.12.2013 - 11:30

Vranje - Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović i još nekoliko njegovih kolega iz opština u Srbiji na spisku su SNS-a za smenu sa funkcija na kojima se nalaze, saznaje OK Radio.

Mladenović Mladenović

Prema neimenovanim izvorima našeg portala si oni će zbog lošeg rada narednih dana biti razrešeni dužnosti.

– Većina predsednika opština zatekla je katastrofalno stanje u svojim sredinama, ali stranka smatra da su mogli više da učine u svom mandatu i zato će biti smenjeni – izjavio je neimenovani izvor iz vrha SNS-a.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić za OK Radio kaže da Izvršni odbor i predsednik stranke tačno znaju ko je na „crnoj“ listi, a da on o konkretnom slučaju u Vladičinom Hanu nije obavešten.

– Ne mogu da kažem da informacija nije tačna, jer ne znam iskreno da li će predsednik opštine Vladičin Han biti razrešen dužnosti.

Takođe mislim i da nije umesno da ja kao gradonačelnik pričam o svojim kolegama iz drugih opština, jer se i moj slučaj razmatra.

Onaj ko nije uspeo da podigne nivo kvaliteta života ljudi u svom gradu, taj treba da se plaši i da očekuje smenu. Mi nismo tu zbog naših fotelja i to im je milion puta rečeno.

Treba  da shvate da rade u interesu naroda, a ne za svoje visoke plate i kožne fotelje.

Ovo nije Demokratska stranka, ovo je Srpska napredna stranka koja sve drugačije posmatra – kaže Gašić.

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović tvrdi da je u potpunosti bezbrižan, jer smatra da je odlično radio svoj posao.

– Smatram da sam dobro radio i da imam dobre rezultate. Pripremili smo četiri preduzeća iz stečaja za prodaju. Februara otvaramo mlekaru u Vladičinom Hanu koja će uposliti 50 radnika.

Otvaramo i proizvodnju peleta sa 30 radnika, a bijemo bitku i za dobijanje Slobodne zone u kojoj ćemo otvoriti fabriku sa 500 radnika.

Uredili smo parkove, asfaltirali ulice, sredili lokalne putne pravce. Renovirali smo Sportsku halu, usvojili odluke o stipendiranju učenika i studenata, finansijskoj pomoći siromašnima, porodiljama, a sada ćemo osnovcima i srednjoškolcima da platimo maturu.

Za ovaj kratak vremenski period retko ko u Srbiji može da se pohvali ovakvim rezultatima – kaže Mladenović.

Inače, kako je nezvanično saopšteno iz SNS, odluke o smeni predsednika opština i direktora javnih preduzeća po Srbiji dogodiće se do ponedeljka, a prema preliminarnim rezultatima ocenjivanja, bez funkcija će ostati desetak gradonačelnika i najmanje pet direktora javnih preduzeća koje je postavio SNS.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: