SNS: Nismo otpustili ni jednog jedinog radnika!

Lokalne vesti - Petak 30.12.2016 - 11:39

SNS iz Vranja odlučno je demantovao navode vranjskog SPS-a, a poglavito čelnika te stranke Zorana Antića i Siniše Mitića da je iz gradskih službi otpušteno preko 200 socijalista, kao i navode da se nad tim ljudima vrši odmazda i osveta.

Novo saopštenje SNS-a FOTO OK Radio Novo saopštenje SNS-a FOTO OK Radio

- Niko nije dobio otkaz u lokalnoj samoupravi zato što je član SPS-a, već zato što su tim zaposlenima istekli ugovori o radu na određeno vreme i nije bilo zakonskog osnova da se radni odnos produži.

Odgovorno tvrdimo da nijedan zaposleni na neodređeno vreme nije dobio otkaz.

Vi ste drugovi pred izbore nerazumno i nedomaćinski prenatrpali lokalnu samoupravu novim radnicima i ugrozili funkcionisanje samog grada.

Danas vidimo posledice toga i finansijsku dubiozu u kojoj se grad nalazi, tako da je smanjenje broja radnika logičan i razuman potez.

Nema tu nikakvog revanšizma i političke osvete. Imamo mnogo primera gde kadrovi SPS-a ne da nisu otpušteni nego su unapređeni i promovisani na bolja radna mesta
- kaže se u saopštenju SNS-a.

U ovom dokumentu se ocenjuje da su „politički progoni, revanšizam i čistke“ zapravo patent SPS-a.

- Aritonović je dobio otkaz, a ostali su raspoređeni na najgora i najmanje plaćena radna mesta, a da ne govorimo o tome da nisu imali ni osnovnih uslova za normalan rad i konstantan mobing i pretnje otkazom.

Njihov jedini greh je bio što su članovi ili simpatizeri Srpske napredne stranke, tako da kada vi govorite o političkim odmazdama je zamena teza i klasičan politički cinizam
- zaključuju u SNS-u.  

Na kraju, naprednjaci su poručili socijalistima da se nadaju da će im za „povratak u vlast trebati bar onoliko vremena koliko su proveli na vlasti“, dakle oko 50 godina, kaže se na kraju saopštenja koje je potpisao gradski odbor SNS-a Vranje.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: