SNS o smeni Stojiljkovića: Bez ODGOVORNOSTI nema FUNKCIJA

Lokalne vesti - Sreda 15.05.2019 - 13:37

Kap koja je prelila čašu strpljenja prema Momiru Stojiljkoviću. smenjenom potpredsedniku SNS-a u Vranju i direktoru „Komrada“ je katastrofalno stanje higijene grada u vreme uskršnjih i prvomajskih praznika.

"Grad za praznike bio zatrpan smećem" FOTO: D. Ristić/OK Radio
To je saopšteno na konferenciji za novinare vrha vranjskih naprednjaka na kojoj je apostrofirano da je nezadovoljstvo Stojiljkovićevim radom traje poslednje dve godine.
 
- Svedoci smo da su kontejneri bili prepuni, da je grad bio preplavljen đubretom i pored svih težnji da poboljšamo funkcionisanje „Komrada“, jednostavno nismo imali pozitivnu povratnu reakciju od direktora.
 
Tokom praznika je u gradu bilo dosta gostiju, studenti su se vratili kući i poslata je veoma negativna slika o Vranju koja, jednostavno nije realna – rekao je gradonačelnik Vranja i jedan od potpredsednika lokalnog SNS-a, Slobodan Milenković.
 
On je dodao da je čak postojala mogućnost zaraze, a da rukovodstvo grada nije zadovoljno ni uređenjem zelenih površina i grobalja.
 
Milenković je ocenio da da je i pored činjenice da je „Komrad“ pozitivno poslovao u poslednje vreme, preduzeće jednostavno „nefunkcionalno“, što su sve razlozi za smenu direktora Momira Stojiljkovića
 
Odgovornost je ključna reč u ovom slučaju i smenom direktora „Komrada“ i potpredsednika vranjskog SNS-a stranka želi da pokaže svoju odgovornost, istakao je narodni poslanik i šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović.
MOŠI NUĐENA DRUGA FUNKCIJA
Slaviša Bulatović je potvrdio da je Stojiljkoviću nuđena nova pozicija i to u resoru poljoprivrede Gradskog veća.
- Dosadašnji većnik je radio sa 30 odsto vremena jer je angažovan u Poljoprivredno- savetodavnoj stručnoj služba i mislili smo da bi Stojiljković mogao da svojim iskustvom u toj oblasti da veći doprinos - kazao je Bulatović.
 
- Nikome nijedna funkcija nije zagarantovana i svako je smenjiv tako da je ovo ujedno i poruka svim funkcionerima naše stranke i naših koalicionih partnera da pokažu maksimum odgovornosti i napora da sva preduzeća i ustanove što bolje funkcionišu – rekao je Bulatović i dodao da mu je savest čista u vezi sa smenom direktora „Komrada“.
 
Šef vranjskih naprednjaka navodi i da je pre šest meseci sa Stojiljkovićem imao „neprijatan razgovor“ tokom kojeg mu je ukazao ne sve primedbe, na šta je dobio odgovor da će „sve biti u redu“.
 
- Imali smo strpljenja sa Stojiljkovićem jer je on jedan od najstarijih članova stranke i na neki način, sinonim za SNS u Vranju.
 
Ipak, žao mi je što nismo i ranije reagovali i smenili ga, a svi koji su mu sada dali svoju podršku su mu samo pomogli da izvrši „političko samoubistvo“ – rekao je Bulatović.
 
On se zahvalio i koalicionim partnerima i gradskim većnicima koji su, kako je rekao, pokazali odgovornost podnošenjem ostavki na sednici Skupštine grada.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Pera
16.05.2019. , 14:12
Najurite bre Mosu neradnika i prevaranta