SNS piše, SPS ćuti

Lokalne vesti - Utorak 21.05.2013 - 12:30

Odbor SNS-a u Vranju poslao je i treće pismo ovdašnjem SPS-a u kome od njih traže odgovore na nekoliko pitanja važnih za dalje funkcionisanje koalicije, ali na njih i dalje niko ne odgovara.

Tričković Tričković

Prema rečima predsednika GrO SNS Dejana Tričkovića, nakon uvredljive poruke koju je on lično dobio od gradonačelnika Vranja Zorana Antića, SNS od SPS-a traži izjašnjenje o tome da li socijalisti podržavaju takav  vid komunikacije gradonačelnika sa predsednikom lokalne Skupštine.

– U ponedeljak sam im uputio još jedno pismo, treće po redu u kome tražimo hitan koalicioni sastanak.

Pored toga, socijaliste smo pitali da li oni podržavaju uvredljiv način komuniciranja između gradonačelnika i predsednika Parlamenta.

Tražimo izjašnjavanje po pitanju odborničkog mandata koji nam je ukrao Boban Pešić, a imamo saznanja da je on sada u njihovoj stranci.

Tražimo takođe i izvinjenje zbog svih laži i uvreda koje su socijalisti izneli na naš račun tokom izbora za MZ – kaže Tričković.

Prema njegovim rečima, do sada nije stigao ni jedan odgovor iz SPS-a, niti bilo kakva usmena uveravanja da će do sastanka uskoro doći.

– Ja sam se video sa gradonačelnikom Antićem, ali ni jednu reč nismo progovorili o koalicionom sastanku, niti pitanjima koje smo im postavili u tri pisma.

Čekaćemo još neko vreme, a onda ćemo ozbiljno preispitati celokupnu situaciju i način na koji ćemo u budućnosti funkcionisati kao koalicioni partneri – ističe na kraju Tričković.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: