SNS priziva vanredne izbore

Lokalne vesti - Utorak 22.05.2012 - 13:53

Dragan Nikolić, predsednik vranjskog Okružnog odbora SNS-a, izjavio je danas da stranka na čijem je čelu računa na učestvovanje i u lokalnoj i u republičkoj vlasti.

Nikolići, Toma i Dragan Nikolići, Toma i Dragan
On je istakao je da će u formiranju vlade SNS biti otvoren prema svima, ali najrealnijom opcijom smatra raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora. 
 
Nikolić je ocenio da je formiranje lokalne vlasti u ovom času potpuno neizvesno. 
 
- Iako je  SPS pobedio na izborima, moguće je i da SNS predloži gradonačelnika, ukoliko dobije potreban broj glasova – napominje Nikolić. 
 
Nikolić smatra da je SNS na parlamentarnim izborima u Pčinjskom okrugu ozbiljno oštećen, a da je pobeda naprednjaka na predsedničkim izborima rezultat njihove strože kontrole u biračkim odborima. 
 
Lider naprednjaka izrazio je očekivanje da će novi srpski rpedsednik Tomislav Nikolić prvo zahtevati reviziju izbora od 6. maja, što bi moglo dovesti do novog izlaska na birališta. 
 
Pobeda Tomislava Nikolića doneće i promene u politici Srbije, najavljuje Nikolić, i očekuje da će se kandidatu za mandatara SNS-a poveriti mandat za  pokušaj formiranja Vlade.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: