SNS: SPS preti i ucenjuje!

Lokalne vesti - Utorak 11.02.2014 - 13:18

Srpska napredna stranka u Vranju najoštrije osuđuje napad na odbornika i predsednik OO URS u Vranjskoj Banji Tomislava Milovanovića.

Stevanovic i poverenici SNS u Vranju Stevanovic i poverenici SNS u Vranju

Šef izbornog štaba SNS za Pčinjski okrug Dragan Stevanović traži od nadležnih hitno sprovođenje istrage i hapšenje napadača na Milovanovića, kao i njihovo predstavljanje javnosti, kako je kazao, „imenima i prezimenima“.

– Tražimo od nadležnih organa da u ovom slučaju postupe najenergičnije i da nam kažu imena i prezimena ljudi koji su na najbrutalniji način prebili doktora Milovanovića na kućnom pragu.

Takođe, želimo da čujemo i ko su nalogodavci takvog događaja. Proteklih dana smo pokušavali da nađemo jednu jedinu mrlju u biografiji Tomislava Milovanovića, ali nismo uspeli.

Ne postoji čovek koji će ga na bilo koji način dovesti u vezu sa bilo kakvim kriminalnim radnjama ili bilo kojim delom zbog kojeg bi četvorica napadača mogla da ga biju – kaže Stevanović i smatra da je ovaj napad sa političkom pozadinom.

– Ovo je na žalost samo još jedan dokaz u nizu da Vranje nije bezbedan grad i da oni koji su u ovom gradu dužni i obavezni da obezbede sigurnost građana, taj posao ne rade dobro.

Ovo će biti jedan od izazova koji će biti postavljen pred novu Vladu posle 16. marta.

Dva ili tri dana pre nemilog događaja stvorena je nova koalicija na teritoriji Vranjske Banje. Potpisan je koalicioni sporazum na osnovu kojeg će doći do prekomponovanja opštinske vlasti.

Tako će novu koaliciju činiti SNS, DS i URS. Neposredno po objavljivanju te informacije počeli su pritisci, nepristojne ponude, a kulminiralo je prebijanjem predsednika URS-a u Banji.

Zato mislimo da čitav događaj ima političku konotaciju – kaže Stevanović.

Na pitanje „ko to daje nepristojne ponude, ucenjuje i vrši pritisak na odbornike ove tri stranke u Vranjskoj Banji“, Stevanović je kratko odgovorio „Socijalistička partija Srbije“.

– Ako neko još uvek živi u nekom vremenu i smatra da će određene političke procese i promene uspeti da zaustavi na ovakav način, grdno se preračunao.

Vrlo je indikativno da se desilo u trenutku kada je došlo do stvaranja uslova za prekomponovanja vlasti u Banji gde vlada SPS.

Vrlo prljave stvari na političkoj sceni u Vranju i Surdulici se dešavaju, a svi znamo ko je u ta dva grada na vlasti.

Našim odbornicima predstavnici SPS-a prete, ucenjuju ih i uslovljavaju radnim mestima.

Šef odborničke grupe SNS u Vranjskoj Banji sada nije ovde jer mu se preti gubitkom posla ukoliko izađe iz upravne zgrade, a zaposlen je u gradskoj opštini Vranjska Banja – kaže Stevanović.

On je na kraju dodao da će predsednik stranke Aleksandar Vučić najverovatnije u narednom periodu posetiti Vranje.

Kako je kazao, predstojeća politička kampanja na jugu Srbije biće vođena po istom sistemu kao i na nivou cele zemlje.

Aleksandar Aca Stojković  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: