SNS Surdulica: Tončev paranoičan, mi ne stojimo iza incidenata

Lokalne vesti - Sreda 22.07.2020 - 11:31

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici oglasio se saopštenjem u kojem, kako kažu, najoštrije osuđuje paranoične izjave Novice Tončeva.

FOTO: surdulica.sns.org.rs FOTO: surdulica.sns.org.rs
U svom saopštenju surdulički naprednjaci u potpunosti odbacuju mogućnost da iza poslednjih događaja, u kojima je oštećena njegova imovina ili navodno ugrožena bezbednost, stoji lokalni odbor Srpske napredne stranke.
 
- Novica Tončev kao jedini i istinski gubitnik ovih izbora, koji je izbore izgubio kako na glasačkim mestima gde mu nedostaje više hiljada glasova tako i svojim nečasnim, podlim i kukavičkim ponašanjem, pretnjama i odmazdom nakon završetka izbora, moraće jednom konačno da se suoči sa istinom, pravdom i željom građana Surdulice da ga više ne gledaju kako na najgori i najbahatiji mogući način vrši vlast u našoj opštini.
 
Pozivamo nadležne organe da u što hitnijem roku obelodane sve činjenice u vezi sa pomenutim slučajem i da svi vide kako bednik Novica Tončev ne zna ništa drugo osim da laže, vara i obmanjuje narod - napisali su surdulički naprednjaci.
 
Pomenuti incidenti su se dogodili u prethodna dva dana, kada se, najpre, na vozilu kompanije “Tončev gradnja” u Nišu, izbušene gume.
 
Kako je saopštilo građevinsko preduzeće “Tončev gradnja”, čiji je predsednik Novica Tončev, funkcioner SPS-a, dan kasnije, još jedno vozilo “Tončev gradnje” koje koristi Novica Tončev, oštećeno je u Surdulici kada je razbijena šoferšajbna.
 
Nakon ovog drugog slučaja, Tončev je objavio saopštenje u kojem se navodi da je incident prijavljen policiji, a za preteće poruke koje danima dobija Novica Tončev sa nepoznatih brojeva, podnete su i krivične prijave protiv NN lica zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.
 
- Ovo je zabrinjavajući nastavak pretnji i zastrašivanja Novice Tončeva i njegove porodice ispred čije kuće su kamere tokom noći zabeležile i nepoznata vozila sa grupom muškaraca - saopštilo je  preduzeće "Tončev gradnja".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: