SOS TELEFON Vranje: Pomoć za žene žrtve nasilja i u Hanu

Lokalne vesti - Četvrtak 06.08.2020 - 14:11

U Vladičinom Hanu, uz podršku British Embassy Belgrade i u partnerstvu sa A11 - Inicijativa za ekonomska i socijalna prava, SOS telefon Vranje nastavio je veliku humanitarnu akciju podele paketa pomoći, koja je izbijanjem pandemije COVID 19, namenjena višestruko ugroženim ženama i devojkama sa iskustvom porodično-partnerskog nasilja.

Foto: FB Foto: FB

I ovog puta, donacija British Embassy Belgrade omogućila je da svaka žena lično bira najpotrebnije namirnice za ishranu, hemiju za održavanje higijene, sredstva za ličnu higijenu, dezinfekciona sredstva, vitamine i lekove u cilju zaštite i očuvanja zdravlja u vreme virusa korone.

Pojedinim ženama ovo je prvi paket pomoći koji dobijaju od izbijanja
korona svetske krize.
 

Ovaj tekst proizveden je uz pomoć i podršku opštine Vladičin Han u okviru projekta „Informisanjem ka unapređenju položaja socijalno ugroženih građana“. Sadržaj ovog teksta i stavovi izneti u njemu isključiva su odgovornost OK Radija i ne izražavaju stavove i mišljenja opštine Vladičin Han.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: