Spartak: Nema sumnje u REGULARNOST meča sa Dinamom

Lokalne vesti - Sreda 15.05.2019 - 09:19

Fudbalski klub Spartak demantovao je navode pojedinih medija da je taj klub odigrao neregularnu utakmicu protiv Dinama u Vranju.

Dostavljen protokol utakmice kao dokaz FOTO: G. Mitić/OK Radio Dostavljen protokol utakmice kao dokaz FOTO: G. Mitić/OK Radio
Pojedini mediji preneli su navode predsednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirka Poledice koji je na svom tviter nalogu napisao da Spartak na meču u Vranju sa klupe nisu vodili ni trener ni pomoćni trener.
 
Spartak je istakao da je to nije tačno i medijima je uz saopštenje dostavio i protokol sa te utakmice kao dokaz.
 
- Ovim putem molimo sve medije da ne objavljuju neproverene i lažne informacije koje dobijaju sa Tviter naloga nekredibilnog izvora i pozivamo ih da se uvek obrate našem klubu kada su im potrebne istinite i stvarne informacije - navodi se u saopštenju Spartaka.
 
Spartak je zahvalio svim medijima u Srbiji koji "zdušno podržavaju srpski fudbal i sport u celini".
 
- Nadamo se da će tako nastaviti i u buduće. Naš klub im uvek stoji na raspolaganju - dodaje se u saopštenju.
 
Poledica se ubrzo izvinio na zvaničnom Tviter profilu napisavši da su ga "slagali prijatelji kojima je verovao".
OK Radio, Beta

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
15.05.2019. , 10:56
Kad je Recko u pitanje sve je pod lupomi njegove izjave gde nista nije povezano a pva sredina njega poznaje kao Belo jaje