Spektakli u Surdulici i Hanu

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.01.2014 - 18:26

Vranje - Javni doček Pravoslavne Nove godine biće na jugu Srbije organizovan samo na trgovima u Surdulici i Vladičinom Hanu, gde se pak najavljuju pravi spektakli.

Kako saznaje OK Radio, u centru Surdulice će u ponedeljak u ponoć zajedno sa građanima u muzičkom program uživati i premijer Ivica Dačić sa svojim saradnicima.

Mnogi očekuju i da zapeva, ali “Miljacke” u zvaničnom protokolu nema.

Surduličani će Pravoslavnu Novu godinu dočekati uz koncert grupe “Legende“. Predsednik opštine Novica Tončev kaže da će doček biti spektakularan i da Surdulica nema razloga da štedi.

– Ovoga puta nismo štedeli za organizaciju ovog spektakla. Očekujemo veliki broj posetilaca i iz drugih gradova i opština.

Slobodno mogu da najavim doček za pamćenje uz neprikosnovene “Legende” – kaže Tončev.

U ostatku muzičkog programa predstaviće se i lokalni trubački orkestri i glumci iz filma „Zona Zamfirova 2″ koja će se na proleće snimati na Vlasinskom jezeru.

I u Vladičinom Hanu se izgleda nije štedelo za organizaciju dočeka Pravoslavne Nove godine.

Naime, u noći između 13. i 14. januara u centru Hana sa bine će goste zabavljati grupe “Garden grimms”, “Manda bend”, zvezde Granda Aleksandra Bursać i Stefan Petrušić i duvački orkestar Bobana Markovića.
 

Podsetimo da u Vranju neće biti javnog dočeka Pravoslavne Nove godine, jer je gradonačelnik Vranja Zoran Antić izjavio da se novac u budžetu štedi kako bi se isplatila jedna od najvećih muzičkih zvezda sa prostora bivše SFRJ, koja će pevati u


Aleksandar Aca Stojković

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: