Sportski savez: Svaka čast DINAMU, ali podrška GRADONAČELNIKU

Lokalne vesti - Sreda 03.04.2019 - 10:00

Sportski savez grada Vranja se oglasio saopštenjem povodom protesta FK Dinamo Vranje u kojem izražava stav da se na taj način ne mogu rešavati problemi i vršiti pritisak na rukovodstvo Grada.

Uz dužno poštovanje rezultata, koji jeste istorijski za fudbal u Vranju, ne možemo da prihvatimo ovakav vid komunikacije sa rukovodstvom grada, kažu iz Sportskog saveza.
 
- I sam Sportski savez je već duži period bio u problemu ali se ipak rešenje tražilo za stolom – ističe se u saopštenju.
 
Želja Sportskog saveza je da Dinamo i dalje postiže odlične rezultate, da fudbal igra u Evropi i promoviše Vranje, a za rešenje problema se predlaže dijalog.
 
- Zato predlažemo da i fudbalski klub Dinamo, kroz razgovor sa rukovodstvom Grada, a posebno sa gradonačelnikom koji, smatramo, ima dovoljno razumevanja za prevazilaženje problema, nađe rešenje, a Sportski savez kao matična kuća svih sportskih organizacija na teritoriji Grada spreman je da aktivno se uključi u rešavanje problema.
 
U svakom slučaju Sportski savez daje punu podršku gradonačelniku i rukovodstvu Grada koji su, da ne zaboravimo, podržali fudbalski klub Dinamo na dosadašnjem putu uspeha i u zakonskim okvirima dodelili finansijska sredstva – stoji na kraju saopštenja koje potpisuje novi predsednik, Bratislav Antić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: