Sprema se čistka u DS-u?

Lokalne vesti - Sreda 30.05.2012 - 11:04

Vranjske demokrate najavljuju personalne promene u mnogim direktorskim foteljama koje je do sada DS držao pod svojom kontrolom.

Andonov i Stefanović Andonov i Stefanović
Uslov je postizanje dogovora o ulasku DS-a u novu vladajuću lokalnu koaliciju. 
 
Igor Andonov, zamenik predsednika vranjskog odbora DS-a kaže da će dogovorom biti izdefinisane određene stvari i precizirani ciljevi lokalne vlasti za naredne četiri godine. 
 
- Održaćemo koalicioni sastanak sa SPS-om na kome će biti utvrđeni principi na kojima bi se bazirala sledeća vlast u Vranju – kaže Andonov. 
 
Andonov napominje da koalicioni sporazum predviđa i podelu određenih funkcija i podelu određenih gradskih preduzeća i ustanova. 
 
– Personalnih promena će biti i to je nešto što će se dogoditi u narednom periodu - kaže Andonov. 
 
Kadrovske promene će prema njegovim rečima uslediti na osnovu  analize izbornih rezultata DS-a, kojim su uočeni nedostaci u samoj kampanji, ali i u funkcionisanju određenih javnih preduzeća i Gradske uprave. 
 
Za sada se, prema rečima još uvek aktuelnog zamenika gradonačelnika Vranja samo spekuliše o imenima ljudi koji bi mogli da budu na udaru među funkcionerima, ali će se kako tvrdi  vrlo brzo mnoge stvari izdefinisati i rešiti. 
 
Andonov očekuju da će do kraja nedelje biti postignut dogovor oko formiranja vladajuće vranjske koalicije sa dosadašnjim partnerom SPS-om. 
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: