SPS I SNS: Kad se naši na terenu slože!

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.03.2017 - 12:30

Na drugom sastanku socijalista i naprednjaka zbog potrebe zajedničke kampanje za predstojeće predsedničke izbore, dva odbora u Vranju su, kako su rekli, definisala i učvrstila buduću saradnju na svim osnovama.

Zajednički do pobede. Foto: S.Tasić/OK Radio Zajednički do pobede. Foto: S.Tasić/OK Radio

Prema rečima Zorana Antića, predsednika GrO SPS - a, jasno je određeno šta koji odbor treba da radi, iako će iz SNS - a biti šef izbornog štaba.

- Naredbodavni stav centrale SPS - a je da pristalice i članovi socijalista u Vranju , a i u Srbiji uopšte, izađu na izbore 2. aprila i svoju podršku daju Aleksandru Vučiću,  našem zajedničkom kandidatu.

Zahvalan sam političkom rukovodstvu SNS - a što smo održali još jedan u nizu sastanaka.

Do kraja kampanje imaćemo zajedničke  štandnove u centru grada, zatim mitinge u Nišu i u Beogradu, ali i zajednički skup u sali OKC - a u Vranju, kako bismo u što većem broju animirali naše glasače i ukazali im na zajednički državni interes, a to je pobeda Alaksandra Vučića, na izborima za predsednika Srbije
- navodi Antić.
 
Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS  a i narodni poslanik, preneo je javnosti i biračima da je sardnja odbora socijalista i naprednjaka na zavidnom nivou.

- Složili smo se oko činjenice da će izbori 2. aprila biti veoma teški i da nas u naredne dve nedelje čeka dosta rada.

Dosta je urađeno i u proteklom periodu, kada smo prvi put početkom marta seli i dogovorili šta ćemo raditi u narednom periodu.

Saradnja se odvija po planu, i to je jedan od prvih uslova da bi u Vranju Aleksandar Vučić osvojio najveći broj glasova
- kaže Bulatović.

I jedan i drugi lider su saglasni da sve funkcioniše po planu za predstojeće izbore, a Antić je posebno naglasio da „kad se dva naša odbora slože na terenu, pobeda ne izostaje“.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: