SPS: Posle SNS-a ni pakao nam neće teško pasti

Lokalne vesti - Subota 31.12.2016 - 11:10

Povodom, kako se kaže, „krajnje politički neodgovornog i neozbiljnog saopštenja“ vranjskog SNS, Gradski odbor SPS Vranje oglasio se svojim saopštenjem.

Još jedan rat saopštenjima SPS-a i SNS-a FOTO OK Radio Još jedan rat saopštenjima SPS-a i SNS-a FOTO OK Radio

Na početku saopštenja zaključuje se da je  političkoj demagogiji i jeftinom palanačkom  mediokretizmu SNS-a polako stigao kraj, koji više „lažima neće moći da ispira mozak Vranjancima“.

- Itekako je tačno da je ogroman broj zaposlenih u javnom sektoru maltretiran, šikaniran, politički ucenjivan i ostao bez posla upravo zahvaljujući Vama.

Takođe, to da li smo Mi,  pred izbore, nerazumno i nedomaćinski, natrpali lokalnu samoupravu novim radnicima i time navodno ugrozili funkcionisanje samog Grada, je još jedna notorna glupost iz Vaše masovno - psihološke kuhinje, jer izveštaji upravnog inspektorata  Ministarsvta za državnu upravu i lokalnu samoupravu iz tog perioda kazuju da smo uradili sve u zakonskim okvirima.

Šta će reći izveštaj upravnog inspektorata Ministarstva o Vašem zapošljavanju i opterećivanju Grada nekvalifikovanim i sumnjivim kadrovima, a i druge nadležne institucije, videćemo
- kažu socijalisti.

U saopštenju se oceenuje da je SNS „dubioza sam po sebi“, te da SPS ima rezultate koji su  višedecenijski, i kao takvi nedostižni i „trn u oku SNS-a“.

- Vranjancima sada ni pakao neće teško pasti.  

Prema našim stavovima, niko od pripadnika DSS,SRS, PSS, URS-a, NSDS pa i SNS, nije ostao bez posla, a ni prema kome od njih „nismo merili mišiće“ da bi time lečili političke komplekse i frustracije, a što Vi danas radite.
 
Primera radi, Dušan Aritonović, sadašnji načelnik Gradske uprave, nije dobio otkaz, kao što Vi kažete, već je razrešen dužnosti Gradskog javnog pravobranioca, što je izborno mesto, a inače zapošljen je u Narodnom Univerzitetu od strane Miroljuba Stojčića, tadašnjeg predsednika opštine, kao blizak SPS, a onda otišao u DS, pa u SNS da bi vidno napredovao, kao i većina Vaših kadrova.

Vaši članovi su raspoređeni na izuzetno dobra i solidno plaćena radna mesta, u skladu sa stručnim spremama, a o tome koliko su i šta radili i koliko su znali da rade,  a pri tom imali odlične uslove za rad, najbolje znaju zaposleni u Gradskoj Upravi i njihove kolege u preduzećima i ustanovama
- kaže se u saopštenju SPS-a.

Ova stranka traži da joj se ne imputira princip zamene teza i politički cinizam, jer je upravo to odlika „višestrukih političkih konvertita bez ikakve ideologije, stava i mišljenja, kojima je jedino važan sitno sopstvenički interes“.
    
Na kraju, SPS je, ne ulazeći u dublje analize, najavio da će SNS pasti sa vlasti oko 10. januara, posle tačno sedam meseci i 20 dana vladavine u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: