SPS povodom Dana oslobođenja Vranja: Fašističke SLUGE ne mogu na stranu POBEDNIKA

Lokalne vesti - Subota 07.09.2019 - 01:39

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije čestitao građankama i građanima Vranja i Vranjske Banje sedamdeset petu godišnjicu od oslobođenja u Drugom svetskom ratu.

Vranje ostvarilo dinamičan ekonomski i kulturni razvoj u slobodi FOTO: D. Ristić/OK Radio Vranje ostvarilo dinamičan ekonomski i kulturni razvoj u slobodi FOTO: D. Ristić/OK Radio
U četvorogodišnjoj borbi za oslobođenje zemlje 12.000 boraca vranjskog kraja svrstalo se rame uz rame u milionski stroj antifašista u borbi protiv najvećeg zla savremenog sveta – fašizma, stoji u čestitki vranjskih socijalista. 
 
U borbi za jedan od najsvetlijih ljudskih i civilizacijskih ideala – slobodu, živote je položilo 954 boraca narodno-oslobodilačkog pokreta i 660 civilnih žrtava fašističkog terora.
 
- Socijalistička partija Srbije kao baštinik ideja slobode, pravde i jednakosti snažno se suprotstavlja aktuelno prisutnim namerama u regionu da se na grub način izvrši revizija istorijskih činjenica te da se najverniji saradnici i sledbenici fašizma svrstaju na stranu onih koji su u borbi protiv fašista dali ono najvrednije – svoje živote.
 
Socijalisti Vranja povodom ovog značajnog jubileja – 75 godina od oslobođenja u Drugom svetskom ratu ukazuju na činjenicu da je u ovom periodu mira i slobode naš grad ostvario dinamičan ekonomski i kulturni razvoj i svrstao se u red razvijenih gradova u Republici Srbiji – stoji u saopštenju SPS-a u Vranju.
 
Socijalistička partija Srbije u Vranju će kao i uvek do sada i u narednom periodu koji sa sobom nosi brojne poteškoće i neizvesnosti, biti u službi našeg naroda i građana i davati svoj puni doprinos daljem razvoju, prosperitetu i stabilnosti našeg grada i vranjskog kraja, poručuju socijalisti Vranja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Bugarin
07.09.2019. , 07:15
Ovaj vas kmet cu je za nence na auto putu posli na more i gledao otpisane i on nasao da prica a bio na onom svetu donela ga roda u salasu
Bugarin
07.09.2019. , 07:05
Koga ste vi oslobodili vi ste samo ubijale cinkarili pljackali silovale vasa udba infobiro je bila vasa masina gnjide komunisticke trebao da vas namucen narod u zemlju staviti ima boga on polako vas baca u ad
Bugarin
07.09.2019. , 07:15
Ovaj vas kmet cu je za nence na auto putu posli na more i gledao otpisane i on nasao da prica a bio na onom svetu donela ga roda u salasu