SPS pozvao svoje ljude na miting SNS-a

Lokalne vesti - Četvrtak 02.03.2017 - 11:37

Gradski odbor SPS-a u Vranju pozvao je svoje članove i pristalice da “u što većem broju” dođu na miting SNS-a i Aleksandra Vučića u Vranju.

Vranjski SPS spreman na miting podrške FOTO OK Radio Vranjski SPS spreman na miting podrške FOTO OK Radio

SPS je pozvao članove da se okupe oko Medicinske škole, kako bi organizovano otišli na miting.

- Kao nebrojano puta do sada, kada su socijalisti Vranja bili okosnica svih aktivnosti SPS-a i udarna podrška Dačiću, tako i ovoga puta, sve vas pozivamo da damo podršku mudroj i državničkoj politici našeg predsednika i prvog potpredsednika Vlade, da istraje u borbi za očuvanje državnog integriteta i suvereniteta Srbije - kaže se u saopštenju SPS-a.

Ocenjujući da je Ivica Daćić uz vranjske socijaliste bio i u najtežim trenucima, SPS poziva svoje članove da budu mudri, “ali i ponosni na našu slavnu dvadesetšestogodišnju političku prošlost”.

- Budimo hrabri i spremni za još svetliju budućnost koja nas čeka, upravo zalaganjem predsednika Dačića, izdignimo se iznad dnevnopolitičkih i uskostranačkih okvira i pružimo veliku i značajnu podršku našem predsedniku u Vranju - poziva se u saopštenju vranjskog SPS-a.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: