SPS tvrdi da ima većinu

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.12.2013 - 13:06

Gradonačelnik Vranja i predsednik GrO SPS Zoran Antić izjavio je da u Vranju postoji vladajuća većina i da građani mogu da budu mirni i spokojni za predstojeće praznike.

Antić Antić

Prema njegovim rečima, Gradski odbor SPS-a uputiće u ponedeljak zvaničan poziv Demokratskoj stranci za sastanak i dogovor oko eventualnog ulaska demokrata u lokalnu vlast.

– Vrhu svoje partije ponudio sam tri mogućnosti za izlazak iz trenutne krize, koju su naprednjaci izazvali izlaskom iz vladajuće koalicije.

Prva je bila da i SPS izađe iz vlasti i time budu raspisani vanredni lokalni izbori, druga je moja ostavka i formiranje privremene uprave i treća je stabilizacija situacije.

Prihvaćen je treći predlog i zato ćemo u ponedeljak zvanično pozvati DS da nam se pridruže – kaže Antić.

On ističe da SPS ni na koji način nije izazvao trenutnu nestabilnost gradske vlasti i da na sve uvrede i „pljuvanja“ od strane političkih protivnika sada neće odgovarati.

– Do sada smo imali tri političke krize i sve smo ih prevazišli, pa ćemo tako i ovu. Tvrdim da sada imamo vladajuću većinu, a onog momenta kada je ne bude bilo izaći ću i to saopštiti javno.

Mi smo uvek spremni za izbore, tako da me i ta varijanta uopšte ne plaši. I na kraju želim da kažem da nisam ljut na naprednjake, čak sam ponosan što sam radio sa njima, jer su dobri, časni, fer i korektni – rekao je gradonačelnik Antić.

On je na kraju dodao da će ove nedelje odbornicima biti upućen skupštinski materijal za narednu sednicu koja će najverovatnije biti održana početkom januara.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: