"Srpski mediji nekorektni prema Albancima"

Lokalne vesti - Četvrtak 31.05.2012 - 09:36

Albanci sa juga Srbije slave puštanje petoro uhapšenih za ratne zločine, a političari optužuju medije za nekorektnost.

Behljulji Behljulji
Pet od osam Albanaca, koji su 4. maja ove godine uhapšeni u Bujanovcu i selima Veliki Trnovac i Breznica, i osumnjičeni za ratne zločine protiv civilnog stanovništva, pušteni su iz pritvora u Beogradu.
 
Albanski elektronski mediji u Bujanovcu i Preševu, koji prenose ovu informaciju, javili su da je njih petoricu dočekao veliki broj meštana kao prave heroje.
 
Na vest o puštanju petorice pritvorenih Albanaca u Beogradu, reagovao je potpredsednik Demokratske partije (DP) iz Bujanovca Nedžat Beljulji, koji je i vlasnik lokalne Televizije „Spektri“.
 

- Evidentno je da su srpski mediji ovoga puta bili nekorektni. Kada je ministar policije Ivica Dačić saopštio vest o njihovom hapšenju, nije bilo ni jednog medija koji tu vest nije objavio. Sada, kada su pušteni is pritvora, više od 24 sata svi srpski mediji ćute -  kaže Beljulji. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: