Stefan obezbedio ulaznicu za ovogodišnju GUČU

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.07.2019 - 14:30

Orkestar Stefana Mladenovića iz Vranja obezbedio je plasman za sabor trubača u Guči na sinoć završenom "Vlasinskom letu".

Orkestar Stefana Mladenovića sa trofejem FOTO: D. Ristić/OK Radio Orkestar Stefana Mladenovića sa trofejem FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ukupno šest trubačkih sastava sa juga Srbije plasiralo se na ovogodišnji sabor u Guči nakon kvalifikacionog takmičenja na "Vlasinskom letu" u Surdulici. 
 
To su orkestri Vladimira Ivanovića iz Zagužanja, Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, Elvisa Bajramovića iz Vladičinog Hana, Siniše Stankovića iz Zagužanja, Stefana Mladenovića iz Vranja i Bojana Ristića iz Vladičinog Hana. 
 
U omladinskoj kategoriji, ulaznice za Guču su obezbedili orkestri Aleksandra Ilića iz Stubla, Darka Stankovića iz Zagužanja, Nikole Krstića, takođe iz Zagužanja i Martina Salijevića iz Binovca.
 
Najbolji, po odluci žirija, ove godine je orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, a najbolji trubač je Vladimir Ivanović
 
Žiri publike je najviše simpatija poklonio trubačima iz Zagužanja; Prvu trubu publike je osvojio Vladica Novković u seniorskoj i Nikola Krstić u juniorskoj konkurenciji.
 
Najbolje kolo na Vlasinskom letu, "Stefanov majstorski čoček", odsvirao je sa svojim orkestrom Stefan Mladenović iz Vranja.
 
Stefan je osvajač prestižne titule Prve trube festivala na prošlogodišnjem takmičenju u Guči.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Baš lepo neka se slavi Guča i sabor trube
15.07.2019. , 20:03
Pa baš lepo neka se čuju trube Dragačeva. Lepa manifestacija. Ljudi trubu vile i zato dolaze