Štefanek: Prioritet sporta ulaganje u PODMLADAK

Lokalne vesti - Sreda 11.07.2018 - 09:30

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković priredio je prijem u sredu za Davora Štefaneka, predsednika Sportskog saveza Srbije, na kojem je bilo reči o aktuelnom sportskom trenutku u gradu.

Štefanek sa gradonačelnikom Milenkovićem FOTO: D. Ristić/OK Radio Štefanek sa gradonačelnikom Milenkovićem FOTO: D. Ristić/OK Radio
Davor Štefanek je istakao da Grad Vranje treba da podrži svoje prvoligaše, ali da „sve ima svoju meru“.
 
- Po meni je najbitnije da se ulaže u decu i mlade kako bi neki od njih postali reprezentativci i prvoligaši.
 
Vidim da postoji dobra volja ljudi koji vode grad Vranje da se nađe idealno rešenje i za Sportski savez grada, kao i za sport uopšte – rekao je Štefanek.
 
On je izrazio spremnost da Sportski savez Srbije pomogne onoliko koliko je u njegovoj moći.
 
- Savez će maksimalno pomoći prvenstveno u pravnim stvarima, a probaćemo da pomognemo i oko finansiranja Sportsko-rekreacionog centra – poručio je Štefanek.
 
Gradonačelnik Slobodan Milenković je rekao da se razgovaralo o problemima sa kojima se lokalna samouprava suočava u oblasti sporta, ali i o planovima za naredni period.
 
- Razgovarali smo i o uređenju Sportsko-rekreacionog centra, što se naročito dopalo gosodinu Štefaneku, ali i o finasiranju klubova, njihovom daljem omasovljenju i, pre svega, o daljem razvoju školskog i rekreativnog sporta.
 
Naišli smo na razumevanje i odobravanje za sve što radimo.
 
Drago mi je da za ove dve godine sport u Vranju živi, razvija se i donosi rezultate, a jedan od njih što ćemo naredne sezone imati dva prvoligaška kluba – rekao je Milenković.
 
Programom posete predviđen je i sastanak Štefaneka sa predstavnicima sportskih saveza svih opština u Pčinjskom okrugu i sastanak sa gradskim većnikom za sport Nenadom Đorđevićem.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: