Stojčić: Šta čeka Vlada?

Lokalne vesti - Utorak 03.07.2012 - 11:30

Dok čitav grad bruji o mogućim izvršiocima teškog zločina paljevine vranjskog Pozorišta, policija se još uvek, i 40 časova posle paljevine, uporno ne oglašava.

Stojčić u Pozorištu Stojčić u Pozorištu

U takvoj situaciji prvi je reagovao gradonačelnik Miroljub Stojčić, koji je javno zatražio da se istraga o požaru u kojem je izgorela zgrada Pozorišta bude završena u što kraćem roku, kako bi „Dunav osiguranje“ mogao da izvrši procenu nastale štete.

- Ona je velika, ne samo u materijalnom, već i istorijskom i kulturološkom smislu.

Zbog te činjenice neprijatno sam bio iznenađen što nas u toku jučerašnjeg dana niko iz Vlade nije kontaktirao, što niko nije našao za shodno da okrene telefon i pita da li nam je nešto potrebno.

Za pozorište u Vranju bile su emotivno vezane generacije i generacije Vranjanaca, i ono što moramo odmah uraditi jeste da učinimo sve da „Talijin hram“ što pre ponovo počne da živi.

U tom smislu očekujemo podršku Vlade Srbije, preduzeća, građana i svih dobronamernih ljudi, kao i pozorišta iz svih krajeva Srbije, koja su već ponudila pomoć.

Ono što mogu da obećam jeste da nećemo sedeti skrštenih ruku, i da ćemo uložiti sve raspoložive snage da na daskama koje život znače opet zaigraju glumci - rekao je gradonačelnik Stojčić u izjavi za zvaničan sajt Grada Vranja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: