Strašna nesreća kod Hana: Dečak se sagnuo da zaveže pertlu kada ga je udario auto koji je išao u rikverc

Lokalne vesti - Utorak 03.08.2021 - 10:40

U selu Jastrebac kod Vladičinog Hana desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je kolima otac udario sedmogodišnjeg sina, nanevši mu teške povrede opasne po život, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Zamenica tužioca Ljiljana Petrović kaže da se nezgoda dogodila u ponedeljak u prepodnevnim satima, kada je otac koji je upravljao vozilom BMW na improvizovanom parkingu u selu Jastrebac udario svog sedmogodišnjeg sina, koji je čučnuo da veže pertlu, pa se pretpostavlja da je nesrećan splet okolnosti doveo do ove tragedije.

Dete je zbrinuto u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda.

Dete je zbrinuto u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda.


U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da dečak ima ozbiljne povrede opasne po život i da se trenutno nalazi na Klinici za grudnu hirurgiju.

- Dečak je bez svesti, na mehaničkoj ventilaciji, ali se povremeno budi.

On je zadobio prelom rebara, plućne maramice, male karlice, kao i povredu glave. Očekuje se da u toku dana bude prebačen na Kliniku za dečiju hirurgiju - kažu u UKC Niš.


Podsetimo, nezgoda se dogodila u ponedeljak u prepodnevnim satima, kada je D. D. koji je upravljao vozilom BMW na improvizovanom parkingu u selu Jastrebac udario svog sedmogodišnjeg sina, koji je čučnuo da veže pertlu, pa se pretpostavlja da je nesrećan splet okolnosti doveo do ove tragedije.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: