"Šuki" osvojio Zlatokop

Lokalne vesti - Četvrtak 26.07.2012 - 11:36

Ekipa malog fudbala Šuki, sastavljena od fudbalera koji nastupaju za KMF Vranje, pobednik je tradicionalnog turnira u Zlatokopu, jer je u finalnoj utakmici savladala ekipu „Sente“ rezultatom 2:0.

Ekipa Ekipa "Šuki"

Strelci su bili Dalibor Stošić i Predrag Nikolić. Treće mesto na turniru osvojila je ekipa „Kul Taksi“.

Svake večeri, utakmice na turniru posmatralo je u proseku preko 2000 gledalaca.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Predrag Pepi Nikolić.

Tradiocinalna turnir u malom fudbalu „Zlatokop 2012“, koji se održavao na sportskom terenu osnovne škole u istoimenom selu okupio je 20 ekipa podeljenih u četiri grupa.

Nakon uzbudljivih borbi plasman u četvrtfinale, među osam najboljih (po dve prvoplasirane iz grupa) izborile su ekipe: „I, to je to“, „Kaldarma“, „Senta“, „Alkohol United“, „Šuki“, „Mita“, „Zlatokop“ i „Kul taksi“.

Turnir je odlično organizovao Sportski savez Grada Vranja i MZ Zlatokop. Glavni organizator bio je Goran Ristić, sportrski entuzijasta iz Zlatokopa.

Rezulati polufinala: Senta – I, to je to 4:0, Šuki – Kul taksi 5:0.

Rezultati četvrtfinla: I to je to – Kaldarma 4:3 (na penale), Senta – Alkohol United 5:1, Šuki – Mita 9:3, Zlatokop – Kul taksi 1:5.

Učesnici turnira po grupama: Grupa A: Zlatokop, Alkon Grupa, I, to je to, Tibužde 1, Piramida; Grupa B: Bračiki, Kul taksi, Kaldarma, Tibužde, S'g je kraj; Grupa C: Feniks, Andergraund, Senta, Halo taksi, Mita Vranjska banja; Grupa D: „Belo“ Zlatokop, Alkohol United, Šuki, Neša Komerc, Nostalgija.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: