Svaka peta saobraćajka zbog alkohola!

Lokalne vesti - Ponedeljak 23.12.2013 - 10:45

Savet za bezbednost saobraćaja, Saobraćajna policija i Tehnička škola iz Vranja organizovali su preventivnu akciju u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju.

akcija akcija


Pored podele propagandnog materijala, svi vozači su korišćenjem naočara za simulaciju, mogli da se uvere u negativne posledica alkohola na vidno polje vozača i koordinaciju pokreta.

 

Pored apela Saveta za bezbednost saobraćaja da vozači ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteni su i podaci o broju saobraćajnih nezgoda koje su izazvali vozači u alkoholisanom stanju.

 

Naime, svaku petu saobraćajnu nezgodu u Vranju uzrokuje vozač pod dejstvom alkohola što je skoro četiri puta više od republičkog proseka, a četiri od pet vozača pod dejstvom alkohola izazovu saobraćajnu nezgodu na samo 2 kilometra od početka vožnje.  

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: