Sve spremno za "Dane karanfila"

Lokalne vesti - Četvrtak 11.07.2013 - 12:37

Pripreme za ovogodišnju manifestaciju „Karanfil devojče“ koja počinje u petak u Vranjskoj Banji privode se kraju.

Mesto dešavanja Mesto dešavanja
Prema rečima organizatora očekuje se da će manifestaciju koja će trajati tri dana, do nedelje 14. jula, pratiti između 18 i 20.000 posetilaca.
 
Predrag Milenković, predsednik opštine Vranjska Banja kaže da su u cilju što bolje organizacije angažovane i službe bezbednosti, Hitna pomoć, Distribucija.
 
- Očekujemo posetioce iz celog Pčinjskog okruga, ali i visoke goste iz Vlade Srbije. 
 
Ovogodišnji “Dani karanfila”  organizuju se u okviru “Vranjskog kulturnog leta”. 
 
Manifestacija će koštati oko 2,2 miliona dinara. Iz budžeta opštine Vranjska Banja opredeljeno je million dinara, a ostali deo sredstava obezbediće sponzori – objašnjava Milenković. 
 
Organizatori manifestacije najavljuju dobar provod pozivajući se na bogatiji program “Dana karanfila” u odnosu na prošlu godinu. 
 
Čitavo dešavanje biće otvoreno promocijom knjige „Povedi me“, Kristine Mitrović, u petak 12. jula u svečanoj sali Uslužnog centra. 
 
Sutradan, nakon tradicionalne „Budilice“, u centru Vranjske Banje biće organizovani šahovski turnir, Etno sajam, performans za decu, kao i nastup KUD „Vrelac“.
 
Veče je rezervisano za nastupe duvačkog orkestra i grupe „Amadeus bend“. 
 
U nedelju 14. jula, biće održani Sajam cveća i meda, revijalna fudbalska utakmica veterana Vranja i Vranjske Banje i završni događaj, izbor za mis „Karanfil devojče 2013“. 
 
Nakon toga od 22 časa koncert će održati Rada Manojlović i Petar Mitić. 
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: