Švercovao kafu!

Lokalne vesti - Petak 08.08.2014 - 09:31

Vranje - Carinici su na prelazu Preševo sprečili krijumčarenje 36 kilograma espreso kafe u putničkom automobilu makedonskih registarskih oznaka, saopštila je Uprava Carine.

Mesto dešavanja - granični prelaz Preševo Mesto dešavanja - granični prelaz Preševo

U detaljnoj kontroli automobila ''opel astra'' karavan, koji je stigao iz pravca Makedonije, carinici i policajaci su našli sakrivenu espreso kafu "frank", u pakovanjima od po kilogram.

Vozač je 29 kilograma kafe sakrio u prtljažnik, u deo koji je namenjen za rezervni točak i prvu pomoć, dok je sedam kilograma stavio u prostor oko motora.

Na pitanje carinika šta će mu tolika kafa, odgovorio je da je nameravao da je odnese u Preševo i pokloni rođacima.

Prekršajni sud je naložio da se otkrivena akcizna roba uništi pod carinskim nadzorom, dok je vozaču izrečena novčana kazna od 30.000 dinara.

Prekršajni postupak, koji je odmah pokrenut, okončan je po hitnom postupku, s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: