SVETOSAVSKE NAGRADE: Najbolji, javite se!

Lokalne vesti - Petak 21.11.2014 - 09:55

Grad Vranje raspisuje konkurs za dodelu nagrade Sveti Sava najboljoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi i pojedincima za postignute rezultate u radu u 2014. godini.

sa ranijih dodela nagrada Sveti Sava sa ranijih dodela nagrada Sveti Sava

Odluku o raspisivanju  konkursa doneo je  Organizacioni odbor  manifestacije „Svetosavska nedelja 2015.“ na osnovu Pravilnika o dodeljivanju nagrade  „Sveti Sava“.  

Nagrada „ Sveti Sava“ dodelju se u osam kategorija, najbolja obrazovno- vaspitna ustanova, nabolji vaspitač, profesor razredne nastave, veroučitelj- katiheta, profesor predmetne nastave, učenik osnovne škole, učenik srednje škole i student.

Tekst konkursa građani mogu pročitati na zvaničnom sajtu grada Vranja, www.vranje. org.rs, u listu „Novine Vranjske“  od 20. novembra  2014. i u prostorijama Sekretarijata  za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, ulica 29. novembra bb.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: