ŠVRĆA: Novi praznik za ljubitelje pasa

Lokalne vesti - Ponedeljak 28.03.2016 - 08:23

Kinološko društvo „Švrća“ iz Vranja najavilo je sedmu po redu Međunarodnu izložbu pasa svih rasa CACIB po odobrenju Međunarodne kinološke federacije i Kinološkog saveza Srbije.

Sa prošlogodišnje dodele nagrada FOTO OK Radio Sa prošlogodišnje dodele nagrada FOTO OK Radio

Izložba u Vranju se organizuje kao deo kinološkog vikenda, jer će najpre u subotu 30. aprila biti održana Međunarodna izložba u Skoplju a 1. maja u Vranju, tradicionalno u gradskom parku, nakon čega će biti održano superfinale kada će biti izabrani najuspešniji psi sa obe izložbe.

Reč je o zajedničkom projektu Kinološkog društva Švrća iz Vranja i Kinološkog saveza Makedonije.

Na izložbi u Vranju pse će ocenjivati internacionalni sudijski žiri, koga pored pored sudija iz Srbije čine i poznate kinološke sudije iz Makedonije, Crne Gore i Litvanije.

Svoje učešće su najavili pored izlagača iz cele Srbije i oni iz Rusije, Ukrajine, Makedonije, Grčke, Bugarske, Hrvatske, Francuske i Belgije.

Prijave za učešće primaju se do 26. aprila, a pse mogu prijaviti svi koji imaju pedigriranog psa, starijeg od tri meseca, i to preko sajta ili u pet shopu "Moj Ljubimac" u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: