Teška saobraćajka u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.05.2014 - 21:18

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u ponedeljak u naselju Raška u Vranju, kada je motorista pao s motora i tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Kako OK Radio saznaje iz policijskih izvora, vozač motora Suzuki K7, inače slovenački državljanin, zbog ozbiljnosti povreda smešten je na odeljenje ortopedije vranjske bolnice.

Do nesreće je došlo, pričaju očevici, kada je motorista u Maričkoj ulici ispred Veterinarske stanice, pokušao da izbegne psa na ulici i tom prilikom je izgubio kontrolu nad motorom.

Nakon pada, vozač je odleteo nekoliko metara niz ulicu.

– Koliko sam mogao da primetim, motor nije imao registraciju, što znači da se koristi samo za trke.

Dečko je brzo vozio i u jednom momentu je na put izleteo pas. Pokušao je da ga izbegne, počevši da ide volanom levo i desno, nakon čega je izgubio kontrolu i pao s motora.

I on i motor leteli su desetak metara niz ulicu i na kraju je motor udario u parkirano vozilo pored prodavnice.

Hitna pomoć je brzo došla i čujem da mladić ima prelome – priča meštanin tog dela grada koji se u trenutku nezgode našao na licu mesta.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković kaže da je uviđaj u toku i da nikakve informacije policija za sada ne može da daje.

Nezvanično saznajemo da je motor u vlasništvu jednog auto lakirera iz Vranja.

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: