TEŽAK INCIDENT: Izlio se MAZUT kod Bolnice (FOTO)

Lokalne vesti - Nedelja 22.11.2015 - 11:39

U nedelju oko podneva došlo je do izlivanja izvesne količine mazuta u krugu “Novog doma” u ulici Jovana Jovanovića Lunge u Vranju.

Cisterna je bila nepropisno parkirana FOTO D. Ristić Cisterna je bila nepropisno parkirana FOTO D. Ristić

Prema svedočenjima očevidaca, mazut je  slobodno tekao od Bolnice prema Sportskom centru u velikim količinama, i na kraju značajno oštetio i dvadesetak automobila, koje su kasnije, uprkos jakoj kiši koja je sve vreme padala, jedva oprani.
 
Direktor “Novog doma” Nebojša Radulović je u izjavi za OK portal pokušao da minimizira štetu i rekao da se radi o "20 -  30 litara mazuta, koji se izlio prilikom punjenja rezervoara u kotlarnici Češalj".

- Rezervoar je bio pun do vrha, pa se ova količina mazuta izlila iz cisterne - objašnjava Radulović.

Radnici Novog doma su očistili krug preduzeća, pa će se pristupiti i čišćenju ulice.

Na lice mesta je izašla ekipa Komunalne policije, Vatrogasna služba, a pripadnici PU Vranje su ulicu zatvorili za saobraćaj.
 

Ovaj tekst objavljen je uz podršku Ministarstva kulture i medija Vlade Srbije, u okviru projekta „Ekologija - šansa juga Srbije“. Stavovi izneti u tekstu isključiva su odgovornost OK Radija i ni na koji način ne predstavljaju stavove i mišljenja Ministarstva kulture i medija.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: