Težak udes kod Vranja, dvoje mrtvih

Lokalne vesti - Petak 25.10.2013 - 11:37

Dve osobe su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 05,50 časova na magistralnom putu Vranje-makedonska granica, u selu Rakovac kod Bujanovca.

Sa lica mesta Sa lica mesta

U putničkom vozilu “Daewoo lanos” grčkih registracija, na mestu udesa je nastradao vozač, austrijski državljanin star 81 godinu, a njegova sedam godina mlađa supruga preminula je na Hirurškomm odeljenju Zdravstvenog centra u Vranju.

Vozači nekoliko teretnih vozila kažu da je do udesa je došlo kada je, na pravom putu, gde je dozvoljeno preticanje, putnički automonbil “Daewoo lanos”, koje se kretalo u pravcu Vranja, napustio kolonu i krenulo u preticanje po gustoj magli.

- Po mojoj proceni vidljivost je bila jedva 100 metara. Putnički automobil je, tokom preticanja, najpre udarilo u levi far teretnog vozila “Daf”, “Mak plina” iz Češinova u Makedoniji, koje se kretalo iz suprotnog pravca, a potom u drugi teretni kamion skopskih registarskih oznaka, koje se kretalo u istom pravcu - kaže vozač jednog teretnog kamiona.

Od putničkog automobila ostala je samo olupina, a svuda okolo bili su razbacani njegovi delovi i stvari iz prepunog prtljažnika.

Uviđaj su na licu mesta izvršili pripadnici Saobraćajne policije Policijske uprave u Vanju i sudija Ajše Ferati, zamenik tužioca Osnovog javnog tužilaštva u Vranju.

Aleksandar Aca Stojković
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: