TO Vranje na Sajmu turizma u Nišu

Lokalne vesti - Četvrtak 29.03.2018 - 07:14

U periodu od 29. do 31. marta u Nišu se održava 19. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, na kojem će turističku ponudu juga Srbije predstaviti Turistička organizacija Vranje.

Plakat ovogodišnjeg sajma u Nišu Plakat ovogodišnjeg sajma u Nišu
Svoje ponude predstaviće turističke agencije, turoperateri, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, sportsko rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija, udruženja samostalnih izlagača suvenira i drugi. 
 
Na ovom sajmu, Turistička organizacija grada Vranja, predstaviće celokupnu turističku ponudu našeg grada, sadržaje za aktivni odmor i rekreaciju na Besnoj kobili, u Vranjskoj Banji, manifestacije, kao i sportske događaje
 
Na jednodnevnoj konferenciji o avanturizmu, Turistička organizacija Vranje predstaviće svoju ponudu pod nazivom „Darovi prirode Vranja“.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: