TONČEV novi vlasnik niškog GRANDA

Lokalne vesti - Nedelja 27.03.2016 - 13:05

Vranje - Novica Tončev, predsednik SO Surdulica i visoki funkcioner SPS-a novi je vlasnik „Grand“ hotela, jednog od najkvalitetnijih ugostiteljskih objekata u Nišu.

Tončev širi svoju imperiju FOTO: A. Stojković Tončev širi svoju imperiju FOTO: A. Stojković

Tončev je za medije rekao da će hotel za najviše dva meseca dobiti lepši izgled i da će vratiti radnike koje je prethodni vlasnik Srba Ilić otpustio.

- Sve smo učinili da Ilić vrati dugovanja prema „Tončev gradnji“ od 180 miliona dinara i 520.000 evra, međutim, od toga nije bilo ništa.

Tako je hotel je na ime duga pripao mojoj firmi, a pokretne stvari su njegove.

Ponudio sam mu da otkupim te stvari za 200.000 evra i sve radnike vratim na posao, međutim, on to nije hteo, već je stvari prebacio u hotel "Ambasador" koji ne radi
- priča Tončev.

Hotel "Grand" je trenutno zatvoren zbog renoviranja, a novi vlasnik poručuje da će napraviti SPA centar, kupiti nove stvari i opravdati četiri zvezdice.

 

- Otpustio je 30 radnika, hotel "Nais" je zapušten, "Ambasador" zatvoren propada, radnici su na birou rada, evo sada je izgubio i hotel "Grand", takav čovek je kupio niške hotele.

Dva sprata su sređena, renoviraćemo i treći, i biće to zaista ponos grada Niša
- rekao je Tončev za prestoničke medije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: