TONČEV: Zna li Vučić šta ovde radi Boske?

Lokalne vesti - Petak 09.01.2015 - 13:21

Vranje -Ljudi na jugu Srbije ne smeju da budu predmet bilo kakvog političkog eksperimenta nijednog političara, ma iz koje on stranke bio, izjavio je narodni poslanik Novica Tončev (SPS) za dnevnik "Danas".

Novica Tončev foto Novosti Novica Tončev foto Novosti

Tončev, koji je i predsednik Skupštine opštine Surdulice pojasnio je za "Danas" da kada govori o „političkom eksperimentu“ misli, pre svega, na one ljude koji se kriju iza imena premijera Aleksandra Vučića i njegovog rada.

- Ti političari na jugu Srbije šire priče o navodnom skorom dolasku boljeg života.

Mislim da i sam premijer nije upoznat sa „akcijama“ koje, pod političkom firmom SNS, sprovodi državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović u ovom delu države.

O kakvom se to boljem životu radi kada tokom cele godine imamo pad industrijske proizvodnje,rast nezaposlenosti, gotovo nijednu stranu investiciju, a izostaje i konkretna pomoć države?

Uz to, imamo i dodatni problem jer se postavljaju kadrovi na rukovodeća mesta bez i jednog dana radnog staža, ili bilo kakvog iskustva.

Jedina preporuka im je članska karta - rekao je Tončev za Danas.

Podsećajući da je baš Stevanović u svom obraćanju novinarima naveo da je samo u poslednjih godinu dana iz državnog budžeta u privredu juga Srbije plasirano milijardu dinara, Tončev je rekao da je za njega, kao privrednika, problem je gde je završila ta milijarda.

- Da li na isplate zarada ili u nova zapošljavanja i nove investicije? Koji su efekti po obične ljude?

Koliko je ta finansijska „infuzija“ imala konkretne podsticajne rezultate?

Nikakve, jer je nekom državni novac očigledno dovoljno pokriće za partijsku promociju, a toga su građani siromašnog juga Srbije odavno siti, jer su gladni i imaju utisak da su zaboravljeni i previše udaljeni od „države Beograd“ - naveo je Tončev.

Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: