Trag sa zida u haustoru kraj mesta zločina otkrio JUGETOVOG UBICU

Lokalne vesti - Nedelja 08.12.2019 - 10:07

Među mnogobrojnim dokazima u vezi sa ovim slučajem nalati se i ključni koji tereti osumnjičenog Marjana Vujačića tereti za ovu egzekuciju

Haustor gde je Cvetanović ubijen. Foto: S.Tasić/OK Radio Haustor gde je Cvetanović ubijen. Foto: S.Tasić/OK Radio

DNK veštačenje tragova sa mesta gde je ubijen Jugoslav Cvetanović, rođeni brat ubice Nikole Bojovića, ukazalo je da je plaćeni ubica škaljarskog klana Marjan Vujačić bio na mestu zločina, piše Blic.

Prema njihovim informacijama, istraga protiv Marjana Vujačića u Višem javnom tužilaštvu u Vranju privodi se kraju.

Među mnogobrojnim dokazima koje je ovo tužilaštvo
izvelo tokom istrage ubistva Jugoslava Cvetanovića nalazi se i ključni dokaz koji osumnjičenog Vujačića tereti za ovu egzekuciju. U pitanju je DNK veštačenje traga izuzetog sa mesta zločina koji direktno ukazuje da je Vujačić bio na mestu ubistva Cvetanovića.

- U pitanju je trag sa zida u haustoru u neposrednoj blizini mesta zločina. Sumnja se da se Vujačić nakon izvršenog zločina dao u beg, ali se sapleo i pridržao za zid. Upravo sa tog mesta izuzet je DNK profil koji je poslat na veštačenje. Nakon hapšenja Vujačića i upoređivanja sa njegovim DNK, utvrđeno je da se oni podudaraju - kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Takođe, u ovom slučaju saslušani su svedoci koji su tužilaštvu ukazali na saznanja vezana za ubistvo Cvetanovića.

Ubistvo Cvetanovića dogodilo se 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa 30 hitaca iz vatrenog oružja.


Ubistvo se dogodilo u haustoru jedne drogerije, koja se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini glavne pošte, gradskog šetališta i nekoliko gradskih kafića. Odmah se posumnjalo da je ubistvo izvršeno od strane profesionalca jer je korišćen prigušivač.

Ubijeni Cvetanović u javnosti je bio poznat kao mlađi brat Saše Cvetanovića, zvanog Pitbul, osuđenog na 35 godina zatvora jer je, kako je utvrdio sud, 2013. godine u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, brata poznatog kriminalca Luke Bojovića, vođe zemunskog klana. Za ubistvo ga je angažovao crnogorski kriminalac Slobodan Šaranović i isplatio mu 30.000 evra.

Ova presuda i dalje je na razmatranju pred Apelacionom sudu.

Saša Cvetanović je nakon saznanja o smrti svog mlađeg brata istražiteljima koji su ga saslušali u pritvoru rekao da iza likvidacije stoji osveta vođe "zemunaca".


- Ubili su ga iz osvete! Ovo je osveta! Ja sam ga čuvao, ja sam ga odnegovao, i njega i sestru i ovo da se desi. Znam da iza svega stoji Luka Bojović - urlao je Cvetanović koji je i u završnoj reči naglasio da se ne plaši 40 godina zatvora jer zna, kako je rekao, da će biti likvidiran u zatvoru.

 

OK Radio, Telegraf, Blic

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: